Vi gör om din bild till canvastavla!

Canvastavla

På Frameland AB har vi en mångårig och gedigen kompetens av tillverkning av canvastavlor i Stockholm. Canvas som kommer från ordet cannabis (hampa på latin) är en hoppslagen grovtrådig väv. Canvas är alltså ett väldigt tåligt tygmaterial med mycket brett användningsområde. Du kan använda det till allt från tillverkning av segel, tält och markiser i Stockholm. Dessutom är det ett optimalt material för att tillverka canvastavlor i Stockholm!

Det vanligaste idag är dock att man tillverkar canvastavlor i Stockholm av bomull, jute eller lingarn. Men canvas används inte bara till att trycka upp motiv på i Stockholm utan många konstnärer använder sig av canvas till sina taveldukar. Då låter man canvasen sträckas ut över en träram och ytbehandlar den sedan för att få en slät finish. Slutresultatet är en canvasduk som absorberar rätt mängd vätska från färgen och färgen får dessutom ett bra fäste på duken. Idag börjar det däremot bli allt mer populärt i Stockholm att använda sig av canvas för att trycka upp motiv i form av fotografier. Detta görs genom att motivet skrivs ut direkt på canvasduken. Resultatet? En canvastavla!

Tillvägagångssätt vid beställning av canvastavla i Stockholm

Att få ett motiv som canvastavla är inte alls svårt! Det enda du behöver göra är att välja ut ditt favoritmotiv (eller flera motiv) och lämna in det på en CD, USB eller på ett minneskort till oss på Frameland i Stockholm. Därefter tar vi helt över och ser till att du i slutändan får en riktigt läcker canvastavla! Vi gör alltså allt från tryck, produktion och montering. Det går även bra att komma in direkt till oss i Stockholm med pappersbilder upp till A3 format. Vi kan scanna och därefter producera dina canvastavlor utifrån din pappersbild!


På detta vis kan du få en förstaklassig canvastavla på barnen, barnbarnen, husdjuren, bröllopsdagen, sommarstugan eller båten. Bara din fantasi sätter gränserna på vad du kan trycka upp på en canvastavla! Vi arbetar givetvis alltid med förstaklassigt material och bilden du väljer att göra en canvastavla av blir givetvis åldersbeständig.

canvastavlor stockholm

Org.nr: 556606-9505

Stockholm City Barnhusgatan 8

Hör av dig till oss när du vill rama in dina bilder samt vill ha dina bilder upptryckta på canvas!

Viktigt att tänka på vid beställning av canvastavla/canvastavlor i Stockholm

1

En bild som ska användas för tryckning av canvastavla behöver vara i en viss storlek. Om den bild vi fått av er inte uppfyller de förutsättningar vi kräver för ett optimalt resultat av er canvastavla kan vi behöva beskära den.

Om det är viktigt för er att bilden har sin ursprungsstorlek är det av yttersta vikt att ni talar om detta för oss när ni beställer en canvastavla av oss på Frameland i Stockholm.

ramar stockholm

2

Innan vi sätter igång med trycket av er canvastavla mailar vi er den redigerade och slutgiltiga bilden för att få ert godkännande.

På så vis blir du som kund inkluderad och ingenting trycks upp som canvastavla utan att du känner att du är helt nöjd med slutresultatet! Det går även bra att komma in till våra butiker i Stockholm för att godkänna motivet.

ramar stockholm

3

Vi vill att du som kund meddelar oss korrekta kontaktuppgifter så vi enkelt kan komma i kontakt med er om eventuella problem eller funderingar rörande er canvastavla skulle uppstå.

ramar stockholm

4

Ibland vill man beställa en canvastavla utan att ha det klart för sig vilket motiv man vill ha. Då går det givetvis bra att besöka någon av Framelands butiker i Stockholm för att finna inspiration.

Här finner du inte bara inspiration till motiv för en canvastavla, utan även massor med inspiration till inramningar! Helt enkelt det bästa stället att besöka oavsett vad du är ute efter. Vi har garanterat de bästa ramarna i Stockholm!

ramar stockholm

Rama in dina tavlor i Stockholmsområdet? Hör av dig till oss!